Kurssit

----------------------------------------------------------------------------------------

Kurssin nimi: The Land That Is Not- Assemblaasi

Aika: sunnuntai 7. toukokuuta klo: 11.30 - 14.30
Kurssin vetäjä: Paperiliitin blogin Riikka Kovasin
Ilmoittautuminen: rkovasin@gmail.com
Kurssin hinta: 38€ TÄYNNÄ!

Olemme vain tomua ja varjoja. Tämä kehystetty työ on juuri sitä - kolmiulotteisia kerroksia, tomua ja varjoja. Luomme varsin yksivärisen assemblaasin, joka on kuin ajan hampaan puraisema, kulunut ja pölyinen. Käytämme gel mediumia, gessoa ja Texture Powder -tehosteainetta.  Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen. Jotta kurssi toteutuu, tulee osallistujia olla ainakin 6. Tämä kurssi on TÄYNNÄ!
Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu. Kurssimaksu sisältää käytettävät materiaalit!


-------------------------------------------------------------------------------------

Kurssin nimi: Secret for you to Hear Skräppisivu

Aika: sunnuntai 7. toukokuuta klo: 15.30 - 18.30
Kurssin vetäjä: Paperiliitin blogin Riikka Kovasin
Ilmoittautuminen: rkovasin@gmail.com
Kurssin hinta: 35€ TÄYNNÄ!

Kukkiva skräppisivu twistillä! Tällä kurssilla käytämme paljon kukkia ja liitämme niitä sivuun pieninä rykelminä. Teemme myös omia kukkia washiteipistä ja leikimme mustalla gessolla sekä Mica-jauheilla. Lopputuloksena on värejä hehkuva sivu tummalla pohjalla.

Kurssimaksu tulee maksaa etukäteen.

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen rkovasin (at) gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova ja perutusta kurssipaikasta peritään maksu. Kurssimaksu sisältää käytettävät materiaalit!