Yhteystiedot

Kivijalkamyymälän osoite:
Kuninkaanväylä 15
20320 Turku, Finland
(HUOM! vaikka postinumero on Turun, sijainti on Raision Kaupungin puolella)


Myymälän aukioloajat:
Tiistaisin klo.13 - 18
Torstaisin klo.13 - 18
Olemme avoinna myös muuna aikana, asiasta erikseen, etukäteen sovittaessa, kysy ihan rohkeasti :)

- Bussi nro.300 tulee lähimmäksi myymäläämme. Sama bussi menee Ikean ohi Raision Myllyyn. Jää pois bussista Gigantin kohtaa jos tulet Raision suunnasta. Jos taas tulet Turun suunnasta jää pois Budget Sport kohdalla. Pysäkit ovat siis toisiaan vastakkain. Pysäkiltä lähtee kävelytie Budget Sportin ja Bilteman väliin, josta tulee alikulkutunneli Ohikulkutien toiselle puolelle ja myymälämme on heti siinä mutkassa. Pihatiemme alkaa Kaunen risteyksestä. Matkaa pysäkiltä myymäläämme on vain noin parisataa metriä! =)

- Klemmarikellarin myymälä sijaitsee teollisuusalueen keskellä. Vastapäätä on Kaune ja autoliike. Pihassamme on kolme omakotitaloa, Klemmarikellari on näistä se punainen puutalo heti ensimmäisenä pihaan ajettaessa. Auton voi jättää parkkiin pihallemme. Huomioithan, että koska parkitustilaa on vähän, parkitathan niin, että mahdollisimman moni mahtuu parkittamaan pihalle. =)

- Myymäläämme ei valitettavasti pääse pyörätuolilla sillä kyseessä on vanha 30-luvun puutalon kapeine oviaukkoineen. Rattaat ovat yleensä mahtuneet kuistiin sisälle.

 

Yrittäjä: Jonna Liukoinen
Puh: +358 41 462 5770

posti@klemmarikellari.fi
www.klemmarikellari.fi
Y-Tunnus: 2247569-9