Tilausohjeet ja -ehdot

Toimituskulut ja toimitustapa:

- Emme toimita postiennakolla

- Posti pikkupaketti 4,90€ (Toimitetaan postilaatikkoon)

- Postin Postipaketti 6,90€

- Schenker noutopistepaketti 5,90€

- Posti kotipaketti 12€

- Yli 100€ maksavat tilaukset toimituskuluitta, Klemmarikellari maksaa tällöin postikulun!
HUOM! EI KOSKE KOTIPAKETTIA, se on aina maksullinen

- Nouto myymälästämme 0€ (Kuninkaanväylä 15, 20320 Turku)
- Nouto messuilta 0€

Verkkokaupan järjestelmä laskee tilausta tehdessä postikulut ja tarjoaa lopuksi vaihtoehdot jotka sopivat tilaukseen.
Vaihtoehtoina on tarjottuna aina myös nouto, jos haluat noutaa tilauksesi meiltä.  Mikäli tilauksesi arvo ylittää 100€ tarjoaa järjestelmä ilmaisen toimitusvaihtoehdon sillä tällöin me maksamme toimituksesta aiheutuvat kulut. Tämä vaihtoehto tulee itse valita kun ehdot täyttyvät, sitä ei voi tehdä enää jälkikäteen!

Schenker noutopistepaketin hinta on 5,90€ (sis. alv). Paketti toimitetaan lähimpään Schenkerin noutopisteeseen asiakkaan antaman postinumeron mukaan. Lisää tietoa osoitteesta http://noutopistepaketti.fi/. Asiakasta informoidaan tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa noutopisteestä.

HUOM!! 12x12" kokoiset skräppäyspaperiarkit eivät mahdu Helpostikuoreen ja ovat siis automaattisesti pakettipostia. Mikäli tilauksessasi on ainoastaan skräppäyspapereita max.n.15kpl ja toivoisit arkit puolitettavan leikkaamalla, kirjoita tilatessasi tilauksesi viestikenttään tästä meille ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme uuden loppusumman mikäli toimitus näin onnistuu.

Toimitusaika: 
Pakkaamme tilauksia yleensä maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Huomioithan, että tilausta aletaan käsitellä eteenpäin vasta kun maksusuoritus näkyy tilillämme, ei silloin kun tilaus tehdään. Eri pankkien välillä saattaa mennä 3-4 päivää kunnes suoritus näkyy meidän tilillämme! HUOM! Messuillessamme, sairastapauksen sattuessa, loma-aikoina ja juhlapyhinä kuten joulu, pääsiäinen saattavat toimitusajat olla pidemmät, siitä ilmoitetaan etukäteen sivustollamme.

Maksutavat ja hinnat:
- Maksutapana on Checkout Finlandin kautta kotimaisten pankkien maksupainikkeet ja luottokorttimaksut. Katso Checkoutin maksuehdot tästä linkistä!
- Maksuvaluutta on euro €.
- Maksuaikaa ennakkomaksulla/laskulla on 14 vrk, jos tilausta ei ole tähän mennessä maksettu, palautuvat tuotteet myyntiin.
- Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina ja hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa. 
- Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. 
- Klemmarikellari pidättää oikeuden kaupan perumiseen selvän hintavirheen kohdalla. Esim.mikäli jokin tuote näkyy verkkokaupassa hinnalla 0€, kyseessä on tällöin virhe.


Muut ehdot:
- Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
- Toimitamme tilauksia tällä hetkellä ainoastaan Manner-Suomeen.
- Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
- Meillä ei ole erillisiä käsittely-, pakkaus- ja pientoimituskuluja.
- Kuljetuksissa käytämme Postin ja Schenker Oy:n palveluita, pakettipostituksissa saat sähköpostiisi seurantakoodin.

Toimitus-ja palautusehdot:
- Mikäli tilaukseesi on vahingossa pakattu väärä tuote, otathan heti yhteyttä Klemmarikellariin sähköpostilla,  jotta voimme korjata tilanteen. 
- Verkkokaupassamme on tuotelaskuri joka ilmoittaa sivuillamme tuotteen saatavuudesta. Kun tuote loppuu, se poistuu näkyviltä.
Mikäli jostain syystä tilaamasi tuote on kuitenkin päässyt varastosta loppumaan, otamme sinuun yhteyttä ja hyvitämme kyseisen tuotteen summan tai voit vaihtoehtoisesti vaihtaa sen samanhintaiseen tuotteeseen.
Kuluttajalla on 14 päivän palautusoikeus postipaketin noudosta tai siitä kun kuluttaja muuten sai tavaran haltuunsa. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, kuluttajalla on oikeus päällisin puolin tutustua tuotteeseen ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen. Palautettavan tuotteen tulee olla pakattu alkuperäiseen pakkaukseen ja mukaan on liitettävä kaikki alkuperäisen paketin sisältö. Ennen tuotteen palauttamista, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse posti@klemmarikellari.fi jotta voimme ohjeistaa palautuksessa. Palautuksesta koituneet kulut maksaa asiakas. Pakettipostituksena 6,90€, kuoritoimituksessa 3€. 

Yleisesti sivustosta:

Huomioithan, että tuotekuvissa esiintyvät värit, näyttävät erilaiselta jokaisessa tietokoneessa, riippuen eri koneiden näyton asetuksista ja kyvystä toistaa värejä. Luonnossa tuote voi näyttää eriväriseltä! Tuotekuvien on tarkoitus antaa osviittaa siitä, minkälaisesta tuotteesta on kyse ja suuntaa väristä.

Rekisteröityminen sivuillemme: 
- Kun rekisteröidyt sivuillemme, sinun ei tarvitse joka kerta tilatessasi kirjoittaa yhteystietojasi uudelleen.
- Näet tilaushistoriasi

Kuvat
- Kuvien, tekstien ja muun materiaalin kopioiminen sivuiltamme on kielletty sillä oikeudet kuviin kuuluvat meille tai yhteistyökumppaneillemme!

Tietosuoja: 
Tilauksien nimi-, osoite- ja muita asiakastietoja käytetään luottamuksellisesti ja ainoastaan tilauksien toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta, eikä myydä kolmansille osapuolille.

Tietosuojaseloste 21.5.2018


Rekisterinpitäjä:

Klemmarikellari
Kuninkaanväylä 15
20320 Turku
041-4625770
posti@klemmarikellari.fi


Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. 

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

- yrityksemme ja sen työntekijät

- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun

- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle

- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme


Säilytämme henkilötietojasi:

- verkkokaupassa viiden vuoden ajan

- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan

- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan


Sinulla on seuraavat oikeudet:

- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

- oikeus tietojen oikaisemiseen

- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)

- oikeus vastustaa käsittelyä

- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)

- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle


Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.