Forever Friends

Forever Friends - Angel Policy

Forever Friends tuotteet on normaalisti tarkoitettu myytäväksi vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Emme kuitenkaan vastusta Forever Friends tuotteiden käyttämistä jälleenmyytäviksi tarkoitettujen korttien valmistuksessa rajallisessa määrässä, enintään 100 vuodessa.
Forever Friends leimasimilla voit tehdä enintään 50 korttia saman mallin avulla. Tämän jälkeen sinun täytyy vaihtaa/muuttaa luonnosta, ehkä uudelleen asettelemalla leimakuvat ja muuttamalla värejä. Käyttäjä ei saa kopioida/jäljentää leimasinta valmistaaksesi leimasimia myytäväksi!
Forever Friends tarroilla voi tehdä kortteja ja myydä niitä (maximimäärä rajoitus kuten edellä), mutta et saa kopioida malleja ja tehdä muita tarroja ja tuotteita, koska ne ovat tekijänoikeudella suojattu. Samanlaisia rajoituksia sovelletaan papereissamme ja muiden tuotteidemme kohdalla. 

Yleiset ohjesäännöt:
Huomaa seuraavat ohjeistukset harkitessasi tuotteidemme käyttöä jälleenmyyntiä varten:
1. Jokainen tuote jonka myyt, täytyy olla henkilökohtaisesti sinun tekemäsi, ei massatuotantoa!
2. Tuotteemme on suojattu tekijänoikeuslailla ja kuvamateriaaliamme ei saa muuttaa tai mekaanisesti lisätä tai kopioida millään keinoin, mukaan lukien ilman rajoituksia, kopiointi-, faksaus-, tietokone skannaus ja tulostus, käyttämällä projektoreita suurentaaksesi tai käsin kopioidaksesi kuvia jne.
3. Hallmark Cards ja Forever Friends kuvamateriaalia, tavaramerkkejä, logoja jne. ei saa käyttää tai sisällyttää osaksi yritykseen tai logoon, tavaramerkkiin tai kauppanimeen.
4. Mitään tuotteitamme ei saa käyttää tavalla joka on tai voidaan katsoa olevan vahingollista Hallmarkille.
5. Mitään tuotetta ei saa käyttää myöskään sellaisella tavalla joka edellyttää hyväksyntää tai yhteydenottoa Hallmark Cards:lta. 
6. Näitä ohjeita voidaan muokata aika ajoin harkintamme mukaan.

Ostoskori on tyhjä!