Tilausehdot

Toimituskulut ja toimitustapa:

– Emme toimita postiennakolla!

– Posti pikkupaketti 5,50€ (Jaetaan kirjepostin mukana ja siinä on seurantakoodi, max.paksuus 3cm)
– Schenker noutopistepaketti 6,50€ (noutoaika 14vrk)
– Postin Postipaketti 7,95€ (noutoaika 7vrk)
– Posti kotipaketti 13€
– Yli 100€ maksavat tilaukset toimituskuluitta, Klemmarikellari maksaa tällöin postikulun! Asiakkaan tulee valita vaihtoehto itse arvon täyttyessä. HUOM! EI KOSKE KOTIPAKETTIA, se on aina maksullinen

– Nouto myymälästä aukioloaikoina 0€ (Kuninkaanväylä 15, 20320 Turku)
– Nouto messuilta 0€

– Verkkokauppajärjestelmä laskee tilausta tehdessä postikulut ja tarjoaa lopuksi vaihtoehdot, jotka sopivat kyseiseen tilaukseen. Vaihtoehdoksi on aina tarjottuna myös nouto, mikäli haluat noutaa tilauksen myymälästä aukioloaikana. Mikäli tilauksesi arvo ylittää 100€, tarjoaa järjestelmä ilmaisen toimitusvaihtoehdon, tällöin me maksamme toimituksesta aiheutuvat kulut. Ilmainen toimitus tulee valita itse, kun ehdot täyttyvät. Sitä ei tehdä enää jälkikäteen! Toimitamme tilauksen meille edullisimman tavan mukaan.

– Schenker noutopistepaketin hinta on 6,50€ (sis. alv). Paketti toimitetaan lähimpään Schenkerin noutopisteeseen asiakkaan antaman postinumeron mukaan. Lisää tietoa osoitteesta http://noutopistepaketti.fi/. Asiakasta informoidaan tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa noutopisteestä. Asiakas voi seurata Schenker lähetystään täällä: https://ng.myschenker.fi/npseuranta/

Toimitusaika: 
– Pakkaamme tilauksia yleensä maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Huomioithan, että tilausta aletaan käsitellä eteenpäin vasta kun maksusuoritus näkyy tilillämme, ei silloin, kun tilaus tehdään.
– Eri pankkien välillä saattaa mennä useampikin päivä ennen kuin suoritus näkyy tilillämme!
– HUOM! Messuillessamme, sairastapauksen sattuessa, loma-aikoina ja juhlapyhinä kuten joulu, pääsiäinen, saattavat toimitusajat olla pidemmät, siitä ilmoitetaan etukäteen sivustollamme klemmarikellari.fi sekä facebook sivullamme.

Maksutavat ja hinnat:
– Maksutapana on Paytrailin kautta kotimaisten pankkien maksupainikkeet ja luottokorttimaksut. Katso Paytrailin maksuehdot tästä linkistä!
– Maksuvaluutta on euro €.
– Maksuaikaa ennakkomaksulla/laskulla on 14 vrk, jos tilausta ei ole tähän mennessä maksettu, palautuvat tuotteet myyntiin.
– Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina ja hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa. 
– Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. 
– Klemmarikellari pidättää oikeuden kaupan perumiseen selvän hintavirheen kohdalla. Esim.mikäli jokin tuote näkyy verkkokaupassa hinnalla 0€, kyseessä on tällöin virhe.

Muut ehdot:
– Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
– Toimitamme tilauksia tällä hetkellä ainoastaan Manner-Suomeen.
– Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
– Meillä ei ole erillisiä käsittely-, pakkaus- ja pientoimituskuluja.
– Kuljetuksissa käytämme Postin ja Schenker Oy:n palveluita, pakettipostituksissa saat sähköpostiisi seurantakoodin.

Toimitus-ja palautusehdot:
– Tarkista antamasi yhteystiedot ennen tilauksen vahvistusta sillä asiakas vastaa yhteystietojen oikeellisuudesta. Mikäli paketti ohjautuu väärään paikkaan virheellisen osoitteen tai puhelinnumeron takia, kulut paketin uudelleen ohjaamisesta peritään asiakkaalta.
– Mikäli tilaukseesi on vahingossa pakattu väärä tuote, otathan heti yhteyttä Klemmarikellariin sähköpostilla, jotta voimme korjata asian pikimmiten. 
– Verkkokaupassamme on tuotelaskuri joka ilmoittaa tuotteen saatavuudesta. Mikäli jostain syystä tilaamasi tuote on kuitenkin päässyt varastosta loppumaan, otamme sinuun yhteyttä ja hyvitämme kyseisen tuotteen summan tai voit vaihtoehtoisesti vaihtaa sen samanhintaiseen tuotteeseen.
– Kuluttajalla on 14 päivän palautusoikeus paketin noudosta tai siitä kun kuluttaja muuten sai tavaran haltuunsa. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Kuluttajalla on oikeus päällisin puolin tutustua tuotteeseen. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen. Palautettavan tuotteen tulee olla pakattu alkuperäiseen pakkaukseen ja mukaan on liitettävä kaikki alkuperäisen paketin sisältö. Palautettavat tuotteet on pakattava hyvin kuljetusvaurioiden estämiseksi. Muistathan pyytää kuitin palautuksesta jotta sinulla on todiste mikäli paketti katoaa matkalla.
– Ennen tuotteen palauttamista, asiakkaan tulee aina ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] jotta voimme sopia palautuksessa. Palautuksesta koituneet kulut maksaa asiakas. Pakettiposteissa 10€
– Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä tuotteita!
– Noutamatta jätetty, lähettäjälle palautunut paketti ei ole palautus. Noutamattomista lähetyksistä vähennetään sekä lähetys- että palautuskulut. Mikäli asiakas haluaa, että noutamatta jätetty tilaus lähetetään hänelle uudelleen, peritään siitä uudet lähetyskulut.

Yleisesti sivustosta:
Huomioithan, että tuotekuvissa esiintyvät värit, näyttävät erilaiselta, eri tietokoneissa, riippuen oman koneen näyton asetuksista ja kyvystä toistaa värejä. Luonnossa tuote voi näyttää eriväriseltä! Tuotekuvien on tarkoitus antaa osviittaa siitä, minkälaisesta tuotteesta on kyse ja suuntaa väristä.

Rekisteröityminen sivuillemme: 
– Kun rekisteröidyt sivuillemme, sinun ei tarvitse joka kerta tilatessasi kirjoittaa yhteystietojasi uudelleen.
– Näet tilaushistoriasi
– Käytössäsi on Wishlist johon voit laittaa tuotteita muistiin

Kuvat
– Kuvien, tekstien ja muun materiaalin kopioiminen sivuiltamme on kielletty sillä oikeudet kuviin kuuluvat meille tai yhteistyökumppaneillemme!

Tietosuoja: 
Tilauksien nimi-, osoite- ja muita asiakastietoja käytetään luottamuksellisesti ja ainoastaan tilauksien toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta, eikä myydä kolmansille osapuolille.

Tietosuojaseloste 21.5.2018

Rekisterinpitäjä:

Klemmarikellari
Kuninkaanväylä 15
20320 Turku
041-4625770
[email protected]

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. 

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

– yrityksemme ja sen työntekijät

– maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun

– kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle

– tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

– tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

– IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi:

– verkkokaupassa viiden vuoden ajan

– sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan

– kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:

– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

– oikeus tietojen oikaisemiseen

– oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)

– oikeus vastustaa käsittelyä

– oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)

– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.